Vrátit se zpět
Vytisknout
Tisknout obrázek receptu
–
+
porcí
Zvěřinový salát
Máte chuť na salát? Připravte si doma zvěřinový salát podle šéfkuchaře Jaroslava Sapíka.
No ratings yet
Sdílet recept na Facebooku
Poslat recept e-mailem
Vytisknout recept
Chod
Hlavní chod
Porcí
4
Kalorie
936
kcal
Suroviny
1×
2×
3×
500
g
zvěřiny
maso z ořezu
kořenová zelenina
2
kusy
cibule
4
kusy
sterillovaných okurek
2
kusy
sterilovaných kapií
50
g
sterilovaných žampiónů
krájené na plátky
1
lžíce
kečupu
olej
1
lžíce
hořčice
nové koření, celý pepř, bobkový list
sůl, mletý pepř, špetka chilli
Postup
Zvěřinu uvaříme spolu s kořenovou zeleninou a kořením do měkka.
Po vychladnutí nakrájíme na tenké plátky.
Přidáme cibuli nakrájenou na půlkolečka, okurky na nudličky, kapie a žampiony.
Přidáme kečup, hořčici, olej a promícháme.
Dochutíme solí, pepřem a chilli.
Poznámky
Necháme odležet v lednici do druhého dne.
Podáváme s pečivem.
Nutrition
Kalorie:
936
kcal
Carbohydrates:
67.57
g
Protein:
73.95
g
Fat:
17.71
g
Saturated Fat:
5.44
g
Polyunsaturated Fat:
0.6
g
Monounsaturated Fat:
3.25
g
Trans Fat:
0.3
g
Cholesterol:
0.42
mg
Sodium:
7.35
mg
Fiber:
19.37
g
Sugar:
45.61
g
Calcium:
76.15
mg
Recept připravil Jaroslav Sapík.